Palvelut

img
img

Yritys

Mehiläistalo tarhaa +1200 yhdyskuntaa kahden ammattitarhaajan ja muutaman aputyöntekijän voimin. Toiminta käsittää hunajan tuottamista, pakkaamista sekä tarvike- ja mehiläismyyntiä. Mehiläistalon väki palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ja heidän toiveitaan kuunnellen. Autamme mielellämme kaikissa mehiläistarhaukseen ja hunajantuotantoon liittyvissä kysymyksissä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Tarvikemyynti, vahat, pölytys

Luotettavat yhteistyökumppanimme maailmalla mahdollistavat mehiläishoitotarvikkeiden ja emojen hankinnat edullisin hinnoin. Kurssilaisten tai muiden ryhmien kannattaa tehdä tarvitsemistaan tuotteista yhteistilaus ja jakaa toimituskulut keskenään, jolloin syntyy lisää kustannusssäästöä. Toimitamme tarvikkeet asiakkaalle aina edullisinta tapaa käyttäen joko Postin, Matkahuollon tai Kiitolinjan välityksellä. Myymälämme on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin klo 8-22. Varmista kuitenkin etukäteen paikallaolomme, ettet joudu turhaan odottelemaan. Ostamme ja sulatamme vahaa, vaihdamme sulatetut vahakiekot pohjukkeisiin. Valmistamme nykytekniikalla kaikenkokoisia vahapohjukkeita omassa valssaamossamme. Viljelijöille tarjoamme pölytyspalvelua Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.

vahat, pölytys

Ostamme ja sulatamme vahaa, vaihdamme sulatetut vahakiekot pohjukkeisiin. Valmistamme nykytekniikalla kaikenkokoisia vahapohjukkeita omassa valssaamossamme. Viljelijöille tarjoamme pölytyspalvelua Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.